Beatline laat muziekliefhebbers genieten

HAARLO – Binnenkort kunnen dansliefhebbers en liefhebbers van sixties en seventiesmuziek weer een avond lang genieten op of naast de dansvloer. De coverband Beatline speelt op zaterdag 21 oktober weer bij zaal Prinsen in Haarlo. De vijf muzikanten waren zeker niet op zoek naar een late carrière, maar als ware liefhebbers van de zestiger- en zeventigerjaren muziek gingen zij door waar anderen stopten, en spelen de bandleden nog steeds met veel plezier om de sound van de Rock- en Beat muziek uit die tijd in stand te houden. Van heinde en ver komen fans de optredens van Beatline regelmatig bezoeken, ongeacht aan welke kant van de grens de band speelt. De recente optredens in Vreden, Alstätte en Borken hebben de band ook veel Duitse fans bezorgt dankzij hun repertoire met veel herkenbare tophits uit de 60-er en begin 70-er jaren.

De band speelt beat- en rocknummers van o.a. de Stones, Shadows, Cliff Richard, CCR, Roy Orbison, Beatles, Elvis, Them, en vele andere toppers van toen. Stil zitten is er niet bij op een avondje Beatline, dus dansschoenen aan !
Vanaf 20.30 uur tot ongeveer 00.30 uur is het “Swinging Sixties” in Haarlo. De zaal is open vanaf 20.00 uur, en er zijn voldoende zitplaatsen als u moe wordt.

Tot donderdag 19 oktober zijn de kaarten in de voorverkoop voor € 7,- verkrijgbaar (avondkassa € 10,-). Voorverkoopadres is HCR Prinsen, Eibergseweg 13, Haarlo tel: 0545 261232. Voor meer informatie maar ook voor het reserveren van uw kaarten, bezoek de website: www.beatline.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven