Beatline verzorgt optreden in Neede

NEEDE – Wilt u weer eens “een gezellig avondje uit”? Dan is zaterdag 25 november een geschikte datum want dan treedt coverband Beatline op in zalencentrum De Olde Mölle aan de Diepenheimseweg 21 te Neede. Onder het motto “Swinging Sixties” speelt Beatline vele hits uit de oertijd van de Beat en Rock, de Sixties, kortom een avond jeugdsentiment. Beatline speelt een breed repertoire zestiger jaren  beatmuziek met zo nu en dan een uitstapje naar de Seventies. Naast muziek van The Shadows en Cliff Richard alsmede Stones is er een goede mix van Troggs, Beatles, CCR, Kinks, Elvis, Buddy Holly,  Roy Orbison, Dr Hook, Bellamy Brothers,  Status Quo,  enz. te horen.  Tegenwoordig is er steeds meer de hang naar die woelige tijd van sixties. Naar die sfeer brengt BeatLine u tijdens een paar uur ‘Swinging Sixties’ terug met veel bekende muziek uit die tijd en andere plezierige herinneringen. Een avond genieten van de tijdloze monumentale hits.

Onder het genot van een biertje of een glas wijn en lekker met elkaar praten over die tijd en wat men daar zelf allemaal heeft beleefd. Vergeet even het heden en duik weer eens onder in de “Sixties”. Vooraf is er de mogelijkheid om met het buffet mee te doen,  waarbij de entree in inbegrepen. Stil zitten is er niet bij op een avondje Beatline, dus dansschoenen aan.

Beatline staat er om bekend dat er vanaf de eerste tot de laatste songs gedanst wordt. Reserveren entreebewijzen en buffet via  tel: 0545 294 540. Zaal open: 20.00 uur, aanvang: 20.30 uur Meer info op www.beatline.nl.

Kijk voor de route even op de site van Beatline, want de rondweg van Neede is deels afgesloten.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven