Nieuwe dug-outs/nieuwe trap bij VIOS

BELTRUM – VIOS vrijwilligersgroep de ‘Ondergrondse’ heeft een tweetal projecten afgerond. Er zijn nieuwe dug-outs geplaatst op het kunstgrasveld en er is een nieuwe trap bij de tribune geplaatst. Nu al nieuwe dug-outs op het kunstgrasveld? Zo lang staan ze er nog niet? Dit zal de reactie van menig lezer zijn. Bij de aanleg van het kunstgrasveld in 2014 zijn er inderdaad dug-outs geplaatst. In tegenstelling tot de omheining waren deze niet in gegalvaniseerde uitvoering maar in een gepoedercoate uitvoering. De ogen van de leden van de ‘Ondergrondse’ mogen dan wel iets achteruitgaan, aan scherpte is er nog geen gebrek! Enkelen van hebben geconstateerd dat er kwaliteit issues zijn met de poedercoat. In overleg met leverancier CSC is een keurige oplossing gevonden. De oude en ‘afgekeurde dug-outs’ zijn verhuisd naar veld 2 en tegen een gereduceerde prijs zijn er nieuwe dug-outs geplaatst.  De ‘oude’ dug-outs komen te staan tussen veld 1 en 2. Dit geeft een betere beschutting tegen het weer dan de huidige plek tegen de bosschage.

De trapopgang bij de tribune is ook aangepast. Vooral bij wedstrijden van heren-1 is er te weinig ruimte op de trap om publiek en spelers tegelijk gebruik van de trap te kunnen laten maken. Voor het publiek is dan ook een separate opgang gerealiseerd zodat spelers en publiek niet in elkaars vaarwater komen. De ‘oude’ dug-outs komen te staan tussen veld 1 en 2. Dit geeft een betere beschutting tegen het weer dan de huidige plek tegen de bosschage.

Tot slot willen we melden dat enkele weken geleden het project fietsenstalling ook is afgerond met de plaatsing van verlichting. Het ligt d’r weer glad bi’j!

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven