Veel belangstelling voor bouw huizen

EIBERGEN – De start verkoop van 20 luxe appartementen en 12 semi-bungalows in nieuwbouwwijk Op de Bleek kon afgelopen donderdag 2 november rekenen op enorme belangstelling. Ruim 250 geïnteresseerden kwamen op het startevent af en vulden een inschrijfformulier in. Ontwikkelaar Ter Steege kijkt samen met het makelaarsteam terug op een buitengewoon geslaagde middag. “Dat er weinig aanbod is voor senioren in Eibergen en omgeving werd gisteren nogmaals duidelijk”, aldus Yvette Jaarsveld, verkoopmanager bij Ter Steege. “Gelukkig kunnen we vanaf nu in ons project Op de Bleek in Eibergen hierin voorzien. Naast het geringe aanbod en de gunstige financierings- en verkoopmogelijkheden zorgt het feit dat we gegarandeerd starten met de bouw in het voorjaar van 2018 voor deze overweldigende belangstelling. Tot 20 november aanstaande kunnen de inschrijfformulieren/optieverzoeken worden ingediend. Daarna gaat het verkoopteam in gesprek met de eerste optanten.

Met de start verkoop is ook alle verkoopdocumentatie beschikbaar gekomen. Op de site opdebleek.nl staan zowel de semi-bungalows als de appartementen weergegeven. Daarop zijn de plattegronden, prijslijsten en tekeningen als download beschikbaar. Ook de verkoopbrochure is bij het makelaarsteam te verkrijgen. Heeft u belangstelling voor een van bovengenoemde projecten, dan kunt u zich wenden tot een van de volgende makelaars: Ten Hag Makelaarsgroep, Bennink Makelaardij en Scheers & Roes Makelaars.

De 20 appartementen Berkelstaete en de 12 semi-bungalows De Bleek maken onderdeel uit van de totale nieuwbouwontwikkeling Op de Bleek in het noordwesten van Eibergen. Het bijzondere uitzicht op de rivier de Berkel en de omringende landerijen maken van appartementencomplex Berkelstaete een gewild nieuwbouwproject. Ook de architectuur is bijzonder te noemen: het ontwerp is geïnspireerd op de textielfabrieken van weleer. De appartementen zijn verdeeld over vijf woonlagen en de woonoppervlaktes variëren tussen de 86 m2 en 148 m2. Elk appartement beschikt over minimaal 2 slaapkamers, volledige keuken en badkamer, een zeer royaal balkon of terras en een berging op de begane grond. Ook beschikt de toekomstige bewoner over een eigen overdekte parkeerplaats onderin het complex. De twee bovenste appartementen zijn ontworpen als penthouse en bieden werkelijk een fenomenaal uitzicht over de Berkel en omringende landerijen.

De 12 semi-bungalows De Bleek zijn eveneens gesitueerd in de nieuwbouwwijk Op de Bleek en kennen een unieke combinatie van gemak en comfort. Zowel de leefkeuken, woonkamer en badkamer als de slaapkamer bevinden zich op de begane grond. De eerste verdieping is door de toekomstige bewoners helemaal naar wens in te delen. De semi-bungalows zijn energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en beschikken over een eigen voor- en achtertuin met houten berging. Het zijn uitermate geschikte woningen voor senioren of mensen die graag alle leefruimtes op de begane grond willen.

Meer informatie over de woningen is te vinden op de website van Op de Bleek: opdebleek.nl.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Veel belangstelling voor bouw huizen”

  1. Als de gemeente nu nog een keer wakker wordt en is meer van deze projecten gaat ontwikkelen bijv in neede .
    Dan heb je ook kans dat er meer jeugd in de dorpen blijft .

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven