Feestdagen: Veel te doen bij De Stier

EIBERGEN – Tijdens en rond de feestdagen heeft De Stier veel activiteiten gepland. Zo is er zaterdag 24 december vanaf 15.00 uur een gezellige Kerstmiddag met soep en broodjes van het huis. Op 1e Kerstdag treedt vanaf 22.00 uur het blues en rock ‘n’ roll powertrio Sidewalk Sally op en 2e Kerstdag speelt vanaf 22.00 uur Gerry Wolthof, de Nederlandse Neil Yong, liedjes uit de jaren zestig en zeventig en uiteraard ook van Neil Yong. De entree is beide dagen gratis. Donderdag 28 december bakt Pizzatrain vanaf 18.00 uur heerlijke, diverse pizza’s voor 5 euro per stuk.

Vrijdag 29 december is er de befaamde Oliebollenquiz. Deze quiz bevat acht ronden met muziekfragmenten, foto’s audiotracks en vragen over gebeurtenissen van het afgelopen jaar. De quiz begint om 20.00 uur en de deelname bedraagt 10 euro per team. Een team bestaat uit maximaal vijf personen. Er zullen uiteraard oliebollen geserveerd worden en er zijn deze avond speciale prijzen te winnen met als hoofdprijs een dinercheque om met het team nog eens lekker na te genieten van de overwinning! Wegens de drukte van voorgaande jaren dienen teams zich van te voren aan te melden via e-mail: [email protected] of per telefoon: 06-40742249 (Sander).

Zaterdag 30 december is er de inmiddels traditionele Oudejaarsjam. Vanaf 19.00 uur kunnen muzikanten het podium betreden om hun talenten te tonen en elkaar te inspireren. Een complete backline is aanwezig, bestaande uit een drumstel, een basversterker, twee gitaarversterkers en een keyboard. Voor de hongerige muzikanten en het publiek zijn er oliebollen. De jamsessie zal eindigen rond 23.00 uur.

Zondag 31 december is er vanaf 15.00 uur een gezellige Oudejaarsborrel met soul, jazz en wereldmuziek gedraaid door DJ La Mar… . Ook hierbij zullen vanzelfsprekend de oliebollen niet ontbreken.

Maandag 1 januari is er vanaf 1.00 uur een Sylvesterparty en ’s middags vanaf 15.00 uur een Nieuwjaarsborrel.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven