Dineren voor het goede doel in Ruurlo

RUURLO – Ongeveer 8000 reacties en meer dan een half miljoen keer bekeken. Dit hadden wij ons nooit voormogelijk gehouden, verteld Jasper Nijkamp, bedrijfsleider van Oranjerie Ruurlo. Wij hadden het idee gevat om de komende maanden geld in te zamelen voor een goed doel, door een speciaal menu serveren en dan een deel van de omzet af te staan aan een nader te bepalen goed doel. Maar we hadden nog niet bepaald welk goed doel en dachten dat het wel leuk was om dat via Facebook aan onze volgers te vragen. En dat hebben wij geweten. De reacties bleven maar binnen komen en ook steeds vaker werd het bericht gedeeld, wat resulteerde in een overlood aan goede doelen. Hieruit hebben wij toen 3 goede doelen geloot waar men later op konden gaan stemmen.

De goede doelen waren de “Joanne Foundation”, “Noah Brethouwer” en “Stichting Knallen voor Carsten”. De verschillen waren klein, maar uiteindelijk kwam “Stichting Knallen voor Carsten” als definitieve winnaar uit de bus en zouden wij ons voor deze stichting twee maanden lang in gaan zetten. De verrassing was voor ons dan ook des te groot toen wij van Sylvia Reindsen, voorzitter van “Stichting Knallen voor Carsten”, vernamen dat zij de opbrengst graag wilde delen met de andere twee goede doelen en doneerde hiervoor bij voorbaat al de helft van de te opbrengst aan de andere 2 goede doelen. Het is nu natuurlijk zaak dat zoveel mogelijk gasten bij ons gebruik komen maken van het menu, zodat we uiteindelijk een fantastisch mooi bedrag mogen uitreiken aan onze 3 goede doelen.

In de maanden februari en maart, op de vrijdag- zaterdag- en zondagavond, serveert Oranjerie Ruurlo onderstaand 3-gangen diner voor de prijs van €29,75 p.p. Hiervan komt €10,00 per couvert geheel ten goede komt aan de 3 goede doelen.

ZALM
huis gerookt | mierikswortel | komkommer
***
PARELHOENDER
pruimen | cognacroom
***
BOERENJONGENS
parfait | tonkaboon

Dus wacht niet te lang en reserveer nu een tafel in februari of maart en steun ook jouw goede doel!! Je kunt telefonisch reserveren en via de website van Oranjerie Ruurlo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven