Kijkje in de keuken van Tormijnschool

NOORDIJK – Op donderdag 15 maart is er van 9.00- 17.00 uur Open Dag op de Tormijnschool. Voor alle ouders/verzorgers is er de gelegenheid om onze school te komen bekijken, er wordt dan gewoon les gegeven. Wellicht is de Tormijnschool een geschikte school voor uw kind? De Tormijnschool is een bruisende dorpsschool gelegen in het groene Noordijk. Kinderen komen naar de Tormijnschool vanuit Noordijk maar ook vanuit de verdere omgeving Neede. De school biedt sinds dit schooljaar tabletonderwijs aan. Dit wordt aangeboden middels de methode Snappet. Kinderen kunnen op deze manier op een eigen niveau leren. Er wordt rekening gehouden met de verschillen tussen kinderen. Ook biedt de Tormijnschool sinds dit jaar Engelse les aan vanaf groep 1 t/m 8. U zult verbaass zijn hoe veel Engels kinderen al beheersen.

Op de Tormijnschool is een continurooster en er zijn voor- en naschoolse opvang-mogelijkheden. Het Tormijnteam is een enthousiast team. Ze staan open voor vernieuwing, voor meegaan met de tijd en voor samenwerken met ouders/verzorgers aan de ontwikkeling van het kind.

Bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen. Dit kan op de Open Dag , maar ook op een andere dag. Belt u dan even met Elona te Lintelo, de locatie coördinator van de school 0545-292143.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven