Toneelgroep Bel Canto is er klaar voor

EIBERGEN – Toneelgroep “Bel Canto” presenteert “Liefde op het tweede gezicht”. Een komisch toneelstuk geschreven door Betsie Ooink naar een idee van René ten Harkel. Derk en Sylvia Otten runnen samen een huwelijks relatiebureau. Maar de zaken gaan de laatste tijd niet zo goed. Dit komt volgens hen door die datingsites op internet en diverse tv-programma’s waar mensen aan elkaar worden gekoppeld. Hun zoon Dick werkt in de computerwereld en is niet van plan om het bureautje van zijn ouders over te nemen. Samen met zijn vriendin Moniek bedenkt hij een plannetje om zijn ouders te helpen aan inkomsten.

Neef Diederik heeft wat huwelijksproblemen en hij wil graag een poosje bij zijn oom en tante logeren.  Derk en Sylvia zien gelijk nieuwe mogelijkheden en maken gelijk misbruik van de situatie. Zowel postbode Frans, Freule Trudy, Harm Pietersen en Leo Stalman willen wel een relatie maar niet met elkaar. Maar met wie dan wel? Een komisch toneel in drie bedrijven zal laten zien hoe dit allemaal afloopt.

Uitvoeringsdata zijn:
Donderdag 22 maart 20:00 uur.
Vrijdag 23 maart 20:00 uur.
Zaterdag 24 maart 20:00 uur.
Zondag 25 maart 14:30 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar (ook in de voorverkoop) aan de zaal van “de Huve” aan de Grotestraat 52 in Eibergen, waar ook de uitvoeringen zijn. Kaarten zijn eveneens verkrijgbaar bij de toneelspelers en de leden van de zangvereniging “Bel Canto”. Kaarten kosten 6 euro per stuk.

Helaas staat niet iedereen op de foto. Het toneelstuk wordt gespeeld door:  René ten Harkel, Marleen Berfelo, Daniël Dekker, Danique Bouwmeester, Henk Klein Bruinink, Marna Peddemors, Rudi Ormel, Ceciel Hummelink, Betsie Ooink, Diana ten Lohuis, Gerrit Brockötter, Herman Borghuis

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven