Groot ontbijt in sportkantine van VIOS

BELTRUM – Met ingang van het seizoen 2017-2018 worden er bij vv VIOS B. kantinediensten verzorgd door de elftallen. Spelers of familieleden verzorgen de dienst en ieder elftal heeft de mogelijkheid om een eigen invulling te geven. Zondag was het de beurt aan heren-2. Waar heren-2 zich in de competitie niet weet te onderscheiden lukt dat buiten het veld des te beter. Alle elftallen krijgen de mogelijkheid om te ontbijten op sportpark ‘de Sonders’. Heren-2 vult de opdracht creatief in en meer dan 180 personen hebben zich opgegeven. Zodoende is het de hele morgen gezellig en druk in de kantine. Met behulp van bakkerij Stroet, eierautomaat Helmers staat er ook meer dan voldoende op tafel. Volop lachende en tevreden gezichten maar voor een enkeling is het ontbijt nog te vroeg, ze hebben om 04.00 uur nog gegeten.

Spelers en begeleiding van heren-2 kijken met tevredenheid terug op deze geslaagde actie. Deelnemers werd om een bijdrage van € 5,00. gevraagd.

Opbrengsten van deze actie zullen ten goede komen aan de vereniging. Heren-2 zal de exacte bestemming later nog bekend maken.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven