Programma koningsnacht/dag Borculo

BORCULO – Willie Elschot: ”Dit jaar hebben we niet alleen een Koningsdag, maar ook een Koningsnacht met het Koningsnacht Concert en daarna de Koningsnacht Party. Programma donderdagavond 26 april: Om 20:30 uur begint het Koningsnacht Concert. Tijdens het concert zal Muziekvereniging Volharding bekende muziekstukken ten gehore brengen, gevolgd door het combo bestaande uit René Ooijman (bas), Stef Woestenenk (gitaar), Niek Sterenborg (toetsen) en Jasper van den Brink (zang). LG Dance en Acrogroep Borchlo zullen de muziek voorzien van dans en acrobatiek. Het concert wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden met DJ Lars. Hierna neemt DJ Lars het over en feesten we tijdens de Koningsnacht Party nog even door tot middernacht.

Programma vrijdag 27 April: De kinderen mogen alleen eigen spulletjes verkopen, zoals niet meer gebruikt speelgoed, kindertijdschriften, kinderboeken, puzzels of dingen die ze zelf hebben gemaakt. Het liefst zo veel mogelijk spulletjes die oranje van kleur zijn of een “oranje gevoel” geven. Vanaf 8.30 uur zullen de deuren van het Muziekcentrum Borculo geopend zijn voor alle marktkoopvrouwen en – mannen. Je kunt dan een mooi plekje uitzoeken, om al je spulletjes uit te stallen. Vanaf 10.00 uur gaat de kindermarkt officieel van start. Voor elke kleine “marktkoopvrouw” of “marktkoopman” is er een zakje snoepgoed. Bovendien zal een jury beoordelen wie de beste drie verkopers of verkoopsters zijn. De prijsuitreiking is om ca. 12.35 uur.

13.00 – 14.00 UUR  FIETSTOCHT met een lengte van ca. 22 km. Deelname kost € 2,50 pp inclusief één consumptiemunt. 13.00 – 18.00 UUR  MEGA STORMBAAN EN STAND UP PADDLING. 14.00 – 18.00 UUR  OPTREDENS Le Freak Le Freak is een genot om naar te luisteren en te kijken. Hij    staat bekend als een van de beste entertainers in Europa.

Maar er is meer . . .  Al vanaf 10.00 uur kun je springen op een luchtkussen, een ritje maken in de draaimolen, op de foto met een reuze hond, schminken in de schminkhoek (ALLEMAAL GRATIS!!) en zijn er gezellige zitjes voor een drankje en een hapje. Ook is er een suikerspin- en snoepkraam en ook touwtjetrek en busgooien ontbreken natuurlijk niet.”

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven