Dit jaar kiest Neede 25e jamkoningin

NEEDE – Op woensdag 22 augustus wordt de 28e editie van de Nationale Jammarkt gehouden. Deze unieke markt is al jaren een groot succes en trekt vele duizenden bezoekers. Tijdens deze gezellige markt kun je niet alleen jam, gelei, marmelades, chutney, confituur en jamgerelateerde producten kopen, maar kun je ook de jamkoningin bewonderen, allerlei activiteiten bijwonen en genieten van het vele entertainment.

Wees van 10 tot 5 welkom in de wereld van zomerse zoetigheid in het centrum van Neede. Jam, jam en nog eens jam? Natuurlijk vind je jam in overvloed tijdens de markt maar dit is zeker niet het enige wat je er kunt vinden. De Jammarkt is een speciale markt gericht op alles rond zomerse zoetigheid. Chutneys, gelei, marmelade, ijs, honing, mosterd, marmelades, ijs, honing, vruchtengebak, thee… Om nog maar te zwijgen van producten om jam te maken en te koken met fruit. Maar de markt biedt nog veel meer: drink een drankje of eet een gebakje op een van de met zon overgoten terrassen, luister en kijk naar een van de vele entertainers of vergaap je aan onze prachtige Jamkoningin.
Al jaren heeft de Nationale Jammarkt Neede een heuse Jamkoningin. Deze traditie bestaat dit jaar 25 jaar en dat betekent dat tijdens de Jammarkt de 25e Jamkoningin wordt onthuld. Wil jij weten wie dit jaar de dame van de jam geworden is? Om 11.00 wordt op het podium dé Jamkoningin van 2018 bekend gemaakt. De rest van de dag loopt deze dame rond op de jammarkt om op de foto te gaan met standhouders en bezoekers. Dus zoek haar vooral op.

Als muzikant is ‘jammen’ misschien wel het leukste wat er is. Samen spontaan muziek maken, onvoorbereid, puur passend bij wie er op dat moment mee doet. Tijdens de Jammarkt wordt er een JAMsessie gehouden. Hiervoor nodigen we muzikanten uit Neede en omgeving uit om zich op te geven via [email protected].

Zien wij jou in zomerse sferen tijdens de Jammarkt? Kijk voor meer informatie op onze Facebookpagina facebook.com/jammarkt

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven