Eeks Eibergen bestaat precies 12,5 jaar

EIBERGEN – Alweer 12,5 jaar helpt Eelke Hasselo iedereen met veel plezier in haar winkel Eeks aan de Grotestraat 39 in Eibergen. Begon de winkel december 2005 voornamelijk met de verkoop van kralen en haar eigen gemaakte sieraden, inmiddels is Eeks uitgegroeid tot de hobby en handwerk winkel van Berkelland. Ze verkoopt nog steeds kralen en sieraden, en dit blijft ook wel echt één van haar favoriete hobby’s. Maar ze heeft ook een groots assortiment met breiwol en haakgarens en naai fournituren. En voor vele andere hobbyspulletjes zoals van alles op het gebied van 3d kaarten maken,  decopatch, verf en klei kun je bij Eeks terecht. Zelf haakt ze ook graag van alles zoals sjaals, knuffels en kleding, en je kunt dan ook altijd bij haar terecht voor advies over garens en patronen. En kom je er niet uit met een haak- of breipatroon kom dan gerust even binnen! Eelke helpt je altijd graag verder! “Ik help liever iemand uitgebreid dan dat het haakwerk in de hoek wordt gegooid omdat het niet lukt, dat zou toch zonde zijn!”.

Ook heeft ze in al die jaren al honderden sieraden gemaakt, ook op bestelling. “Het is altijd zo leuk om een sieraad te maken helemaal passend bij de kleding en naar de wensen van de klant”. Vaak komen de klanten nog eens terug om te vertellen hoeveel complimenten ze hebben gekregen op de gemaakte sieraden.  “Vooral bruidssieraden zijn altijd een hele eer om te mogen ontwerpen voor een bruid. ”

Sinds eind vorig jaar heeft Eelke een knutselclub opgericht. Gezellig knutselen op de woensdagmiddag voor kinderen vanaf 6 jaar. Elke keer weer een ander thema, en vele hobby technieken wisselen elkaar af. Ze probeert de kosten zo laag mogelijk te houden want iedereen moet kunnen mee doen. Ook organiseert ze geregeld workshops voor volwassenen, bijvoorbeeld sieraden maken, haken, of mozaïeken. Op de website www.eeksshop.nl is de agenda te vinden.  Natuurlijk kun je bij Eeks ook nog altijd je creatieve verjaardagsfeestje houden, of een workshop met een groep bespreken voor bijvoorbeeld een vriendinnenmiddag of een bedrijfsuitje. De informatie hierover staat ook op de site.

En nu bestaat de winkel alweer 12,5 jaar. Om dit te vieren deelt Eelke cadeaubonnen twv. €12,50 uit aan alle klanten die in de feestperiode van 13 juni t/m 23 juni een aankoop doen in de winkel. Op beide woensdagen in deze periode mogen de kinderen gratis komen knutselen. Hiervoor kunnen ze aanschuiven tussen 13:00 en 16:00 uur. Ook zullen er in deze periode meerdere weggeefacties op Facebook zijn.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven