Tour de Boer bij Amicitia in Rietmolen

RIETMOLEN – Op zondag 10 juni zal Tour de boer editie 2018 plaatsvinden. Amicitia is te gast bij de familie Essink, boerderij ‘de Kremer’ in de buurtschap Brook’n. Het leuke aan de jaarlijkse tour de boer concerten is de prachtige ambiance en de ongedwongen sfeer. Dit maakt het concert ook uitermate geschikt voor kinderen, er is voldoende ruimte om te dansen en te spelen.

Het belooft een mooi en gevarieerd concert te worden met vele bekende werken. De harmonie zal garant staan voor een sprankelend optreden met onder andere de werken “Simply red”, “Beauty and the Beast” en “Despacito”. De malletband brengt voornamelijk werken van Nederlandse bodem ten gehore en geeft bezoekers de gelegenheid uit volle borst mee te zingen met een medley van Normaal, “Het dondert en het bliksemt” en “Leef”.

Het jeugdorkest zal laten horen dat samen spelen veel leuker is. De getalenteerde muzikantjes van Amicitia en de Haaksbergse Harmonie zorgen voor een muzikaal feestje met onder andere “Sesame street celebration” en “Zimmerman polka” met solo’s op trombone.

Het concert begint om 13.57 uur aan de Weenkweg 13 te Rietmolen. De toegang gratis, een vrije gift na afloop van het concert is van harte welkom.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven