Brandweer zorgt voor ijspret in Eibergen

afbeelding-nieuw-roy-5547.jpgEIBERGEN – Niet iedereen zit met kerst lekker met de familie bij de warme kachel. Brandweerlieden van het korps uit Eibergen zijn tweede kerstdag de hele dag druk geweest met het aanleggen van de traditionele ijsbaan op de Maat.

De brandweer was aanwezig met twee blusploegen. Met grote waterkanonen en spuiten werd de Nieuwe Maat onder water gezet. Ook zaterdag is het korps nog druk met de aanleg. De werkzaamheden trok veel toeschouwers naar de Maat. Ouders met kinderen genoten van de grote waterstralen. De kinderen mochten de brandweermannen helpen met het vasthouden van de spuit.

Zaterdagmiddag kunnen de eerste schaatsers de ijsbaan betreden.


Nieuws uit Berkelland ; Brandweer maakt ijsbaan from Nadi Zoetebier on Vimeo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven