Automobiliste raakt bekneld op N18

Op de N18 is donderdagmorgen een vrouw mechanisch bekneld geraaktEIBERGEN – Een 19-jarige bestuurster uit Eibergen is donderdagmorgen rond 6.45 uur mechanisch bekneld geraakt op de Haaksbergseweg (N18). Het ongeval gebeurde ter hoogte van de afslag Rekkense Binnenweg.

De vrouw reed richting Haaksbergen, ze werd afgeleid door een omvallende tas naast haar. Daardoor raakte ze een tegemoet komende vrachtwagen, die bestuurd werd door een 35-jarige man uit Vriezenveen. Na de aanrijding begon de wagen te tollen en kwam het voertuig tot stilstand.

Brandweer Eibergen was snel ter plaatse om de vrouw uit haar benarde positie te bevrijden. Na controle van ambulancepersoneel kon de vrouw op eige benen naar huis. Door het ongeval is de N18 ruim een half uur afgesloten geweest voor verkeer in beide richtingen.

[nggallery id=58]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven