Frans Baks IVN vrijwilliger van het jaar

afbeelding-nieuw-roy-5978.jpgNEEDE – Het bestuur van het IVN heeft Frans Baks uitgeroepen als vrijwilliger van het jaar 2008.  Dat gebeurde zondagmiddag in het Natuurhus. Baks werd tijdens de nieuwjaarsreceptie in het zonnetje gezet door boswachtster Anja Nijssen-Crienen. Frans Baks kreeg de onderscheiding omdat hij zich al een geruime tijd inzet als coördinator van de werkgroep landschapbeheer, onderhandelingen met de gemeente, en als natuurgids voor het IVN.

Voor vrijwilliger van het jaar kreeg het bestuur afgelopen jaar één nominatie. Voorgaande jaren werden er vaak meerdere personen aangedragen door de leden van de vereniging.  “We hebben het dit jaar erg makkelijk, normaal moeten we kiezen uit verschillende personen. Vaak is de teleurstelling groot bij andere leden. Dit keer is dat niet het geval”, aldus voorzitter Piet Schadee.

Ook werden Mirte Lansink en Imke Bakker naar voren gehaald als jeugdvrijwillers van het jaar.

[singlepic id=63 w=320 h=240 float=]

[singlepic id=64 w=320 h=240 float=]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven