Gary Robson opent dartstoernooi

Darter Gary Robson heeft vrijdag het Berkelland Open Dartstoernooi geopendRUURLO – Darter Gary Robson uit Engeland heeft vrijdagavond het Berkelland Open Dartstoernooi in café de Tapperij geopend. Dat gebeurde met een dartdemonstratie. De bedoeling was dat zijn collega-darter Gary Anderson er ook zou zijn. Maar die kon door familieomstandigheden niet komen.

Dit jaar viert de Stichting Berkelland Open Darts haar eerste lustrum. Vijf jaar terug begon Erik Eggink met het opzetten van een klein darttoernooi. Al snel groeide het toernooi uit tot een succes. Daarom heeft Eggink besloten een stichting op te richten, met als doel de dartsport promoten en de toernooien te begeleiden.   

Het dartweekend begint zaterdag met een koppel toernooi, zondag word er afgesloten met een singel toernooi.

[nggallery id=61]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven