Het Assink Lyceum gaat verbouwen

Het Assink Lyceum in Eibergen gaat verbouwen/foto: Nadi ZoetebierEIBERGEN – Als alles mee zit dan gaat het Assink Lyceum aan de Rekkenseweg na de voorjaarsvakantie verbouwen. Het gebouw wordt flink groter. De schoolleiding wil meer ruimte voor maatwerk creëren. Dat wil zeggen dat VMBO-leerlingen kunnen leren en werken op een manier die het beste bij hun past. Dit is een landelijke trend.

Er komt een groot Open Leer Centrum waar leerlingen aan opdrachten kunnen werken tijdens projecturen. De school krijgt ook twee nieuwe lokalen voor de vakken beeldende vorming en techniek. Maar dat is nog niet alles. Ook komen er docentwerkplekken, spreekkamers en een nieuwe entree.

Na de zomervakantie is de verbouwing afgerond.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven