Start voorleesdagen: Ontbijten in de bieb

Leerlingen van de Julianaschool genieten van het voorleesontbijt in de bieb in EibergenEIBERGEN – In de bibliotheek in Eibergen zijn de Nationale Voorleesdagen ludiek geopend. Groep 1 en 2 van de Julianaschool werden uitgenodigd om deel te nemen aan het voorleesonbijt.

Tijdens de Nationale Voorleesdagen van woensdag 21 t/m 31 januari wordt in het hele land extra aandacht besteed aan het voorlezen. De campagne richt zich specifiek op ouders van kinderen van nul tot zes jaar.

De leerlingen van de Julianaschool maakte voor het ontbijt kennis met ‘Anton kan toveren’, het Prentenboek van het Jaar. Dit boek werd voorgelezen door bibliotheekmedewerkster Sonja Bol. Het voorleesontbijt werd gesponsord door supermarkt C1000 uit Eibergen

[nggallery id=56]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven