Aanmelden voor loopclinics ASV Eibergen

EIBERGEN – ASV Eibergen start in maart met de loopclinics voor deelname aan de Eiberrun. Deze actie is bedoeld om bij te dragen aan een optimale voorbereiding op het lopen van een afstand van 5 of 10 mijl tijdens de 11e Eiberrun op zondagmorgen 17 mei.

Onder leiding van enthousiaste en gediplomeerde trainers worden de deelnemers op de trainingsbaan in 10 clinics zo ver gebracht dat ze op eigen niveau 5 of 10 Engelse Mijlen goed kunnen volbrengen. Deze clinics worden vanaf 7 maart op 10 achtereenvolgende zaterdagochtenden gehouden. Elke clinic duurt van 9.00 tot ongeveer 10.30 uur. Er zal worden getraind in verschillende niveaugroepen, van beginner tot ervaren loper.

Voor het inschrijfgeld van € 39,50 wordt de deelnemers een compleet pakket aangeboden:
– 10 lessen onder leiding van gediplomeerde trainers
– Kleed- en douchegelegenheid
– Koffie of thee voor de trainingen
– Kleding en schoenadvies na de eerste training
– Een kwalitatief goed loopshirt
– Gratis deelname aan de Eiberrun
– Verzorging na de Eiberrun

Aanmelden kan via de website www.eiberrun.nl of op 7 maart vóór aanvang van de eerste clinic, tussen 8.30 en 8.50 uur in de kantine van FC Eibergen op de Bijenkamp. Voor meer informatie: Bert Vogel, [email protected] tel: 0545- 47360

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven