Bel Canto houdt toneelvoorstelling

De toneelgroep van Bel CantoEIBERGEN –  Op donderdag 12, vrijdag 13 en zondag 15 februari houdt belangengroep Bel Canto een toneelvoorstelling ‘Dorpsbelangen’ in de Huve. De voorstellingen beginnen om 19.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Huve.

Het toneelstuk gaat over een gemeente die een dorp wil uitbereiden. Burgemeester Huitinga heeft Frans en Manon, als medewerkers van de afdeling grondzaken belast met de uitvoering. Frans denkt dat dit een makkie zal worden. Ze krijgen de hulp van secretaresse Gerda en koffiejufvrouw Toos. Maar het gaat allemaal niet van leien dakje. Gerda is verliefd en vergeet soms het werk en tot overmaat van ramp is er ook nog een geheim dossier zoek.

Maar dat is nog maar het begin. Boer Stam, de eigenaar van de grond waar het bestemmingsplan moet komen blijkt opeens een gedeelte van de grond met een oud huis erop te hebben verkocht aan een westerling. Dan is er ook nog een natuurgroep die voor de nodige problemen zorgt. Als er dan ook nog een zeer zeldzaam plantje groeit op de beoogde grond lijken de problemen onoverkomelijk.

Is dit alles pech of puur toeval. Of is er een complot tegenover de gemeente gaande. Of het uitbreidingsplan er komt kunt u zelf komen bekijken tijdens de drie dagen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven