Ongeval: Beltrumse komt met schrik vrij

Een bestuurder uit Beltrum is na een ongeval in Silvolde met de schrik vrij gekomen/foto: www.112achterhoek-nieuws.nlSILVOLDE – Op de kruising Nachtegaalpad/Oude Dinxperloseweg in Silvolde heeft vrijdagmorgen rond 8.45 uur een ongeval plaatsgevonden. Er raakte niemand gewond. Een 37-jarige bestuurder uit Beltrum reed op de Nachtegaalpad en wilde het kruispunt oversteken. Hij verleende geen voorrang aan een 44-jarige bestuurder uit Silvolde die op de Oude Dinxpersloseweg reed. Hierdoor ontstond er een botsing tussen de twee personenauto’s.

De 44-jarige bestuurder kwam met zijn voortuig in de sloot terecht. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij, de auto’s zijn afgesleept.

[singlepic id=855 w=320 h=240 float=]

[singlepic id=856 w=320 h=240 float=]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven