Boeiende cursussen dier en natuur

EIBERGEN – De afdeling Noord-Midden Achterhoek van het IVN geeft een aantal publiekscursussen voor mensen die graag de natuur willen beleven. Er worden twee Vroege Vogelexcursies geboden onder leiding van deskundige gidsen. In het vroege voorjaar laten de zangers zich weer horen. De excursies zijn op de zaterdagen 14 maart en 18 april, van 7.00 tot 9.00 uur. De kosten 6 euro, inclusief koffie.

De tweede cursus gaat over amfibieën en reptielencursus. Ook in het voorjaar komen de kikkers, padden en salamanders weer te voorschijn en trekken naar hun geboorteplekken. De cursus bestaat uit 2 theorielessen en 2 excursies. De eerste les is op 19 maart, de daarbij horende excursie op 21 maart. Beide lessen worden gegeven in ‘t Onderschoer te Barchem. 

De kosten bedragen 13 euro voor de totale cursus, maar er kan ook per deel van de cursus worden meegedaan. Opgaven bij: Klaske ten Grotenhuis, liefst per mail [email protected] of T 0573-401077

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven