Borculoër veroorzaakt ongeval in Azewijn

Op de kruising Terborgseweg/Dr. Hoegenstraat in Azewijn heeft woensdag een Borculoër een ongeluk veroorzaakt/foto: www.112achterhoek-nieuws.nlAZEWIJN – Woensdagochtend rond 8.30 uur heeft een 54-jarige automobilist uit Borculo een ongeluk veroozaakt op de kruising Terborgseweg/Dr. Hoegenstraat (N335) in Azewijn. Vier auto’s raakte er bij betrokken.

Op kruising sloeg de man uit Borculo af naar links, de Dr. Hoegenstraat op. Hij verleende hierbij geen voorrang aan een tegemoetkomende 51-jarige automobilist uit ’s Heerenberg. Hierdoor ontstond een botsing. De automobilist wilde uitwijken en reed vervolgens tegen de auto van de 45-jarige automobiliste uit Silvolde aan. De auto van een vierde automobiliste, een 68-jarige vrouw uit Megchelen, werd door de aanhangwagen van de Borculoër geraakt. De vrouw stond te wachten op de Dr. Hoegenstraat.

De 51-jarige bestuurder raakte gewond. Hij is naar de huisarts gebracht. Een 32-jarige vrouw uit ’s Heerenberg die bij hem in de auto zat is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven