Drejtollekes stelen show in Borculo

Kinderdansgroep de Drejtollekes uit Rekken steelde zondagmiddag de show op de gezamelijke dansmiddag voor Berkellandse folkloredansgroepen.BORCULO – Kinderdansgroep de Drejtollekes uit Rekken steelde zondagmiddag de show op de gezamelijke dansmiddag voor Berkellandse folkloredansgroepen. Het publiek ging bij het nummer ‘Twee emmertjes water halen’ uit hun dak.

De Achterhoekse Folkloredansers organiseerde dit spektakel in de zaal van buitencentrum Kerkemeijer. Dit was in het kader van de herindeling, om elkaar beter te leren kennen en meer samen te werken.

De deelnemende groepen waren: Achterhoekse Folkloredansers (Ruurlo), Lebbenbruggedansers (Borculo), Havezathedansers (Neede), Koetsendansers (Hupsel), Plaggemeijers (Rekken), Diekhookse Klumpkes (Dijkhoek), en de kinderdansgroep Drejtollekes uit Rekken.

[nggallery id=99]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven