Blijspel: ‘Een chaos in het ziekenhuis’

De toneelspelers van buurtvereniging ’t Loo EIBERGEN – De toneelspelers van buurtvereniging ’t Loo brengen op 27 en 28 februari weer een blijspel op de planken. Dit stuk dat gespeeld word door vijf dames en vier heren speelt zich af in het Catharijne Ziekenhuis. 

In dit ziekenhuis heerst grote chaos, de verpleging meld zich ziek vanwege een griepepidemie en er is ruimte gebrek wegens een grondige renovatie. Er wordt een noodkamer gemaakt in een opslagruimte zonder faciliteiten. De kamer vult zich al snel met patiënten, en wat voor patiënten?

Het plekje bij het raam is zeer in trek, en zorgt dan ook voor de nodige opschudding. Maar gelukkig doet dokter Bouwer geregeld de ronde over deze afdeling, maar of de patiënten daar nu zo veel beter van worden? Hoe dit allemaal afloopt kunt u zien op vrijdag 27 en zaterdag 28 februari in de Huve in Eibergen. Beide avonden beginnen om 20.00 uur.

Kaarten zijn alleen in voor verkoop verkrijgbaar en kosten € 4 euro per stuk. Telefonisch bestellen kan bij Annie Goorhorst  tel: 0545-472585

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven