Voedselbank blij met erwtensoep

Op de foto: Jan Ribbers (voorzitter van stichting voor Cultuur, Sport en Spel) en Harry Kock (secretaris van Steunpunt Voedselbank Oost Achterhoek) met de zakken erwtensoep en Unox-mutsen.LICHTENVOORDE/BORCULO – Het bestuur van de stichting voor Cultuur, Sport en Spel heeft vrijdagmiddag zakken erwtensoep en Unox-mutsen aangebonden aan de Voeselbank Oost Achterhoek in Lichtenvoorde. De pruducten worden bij in de voedselpakketten gestopt.

Deze geschenken waren eigenlijk bedoeld voor de deelnemers van de nieuwjaarsduik in het Hambroekplas. Door een dikke ijslaag kon dit op nieuwjaarsdag niet doorgaan. Harry Kock, secretaris van de Voedselbank was erg blij met de gift.

De Voedselbank verricht werk voor mensen die het nodig hebben. Sommige mensen en gezinnen moeten rond zien te komen van een klein geldbedrag. Er zijn wel strenge normen waaraan iemand moet voldoen om voor een voedselpakket in aanmerking te komen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven