Het gevoel van ‘De Doofpot en De Kettel’

De DJ’s Dinant, Wijnand, Aalt en DickEIBERGEN – Na de grote successen van 2007 en 2008 zal zaterdagavond 21 maart weer het gevoel van “De Doofpot en De Kettel” worden opgeroepen. De Eibergse bar-disco, die eind jaren ’70 en begin jaren ’80 zeer populair was, houdt haar derde reünie in café de Krekel.

Met de DJ’s Aalt, Dinant, Wijnand, Dick en “de muziek van toen”, wordt het publiek mee teruggenomen in de tijd. Ook Glazenwasser Jan zal als vanouds weer van de partij zijn.

Er is muziek van o.a. Queen, Simple Minds, Rolling Stones, Dire Straits, Madness en vele, vele anderen, gedraaid vanaf originele vinyl singles. Zie ook de actuele website www.dedoofpot.net, waarop het laatste nieuws en de impressie van de reünies van 2007 en 2008.

Net als voorgaande jaren zijn de kaarten in de voorverkoop bij café De Krekel.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven