Unieke gitaren in Kulturhus Ruurlo

Gitaarduo Elias en Cordas treden 7 maart op in RuurloRUURLO – Op zaterdagavond 7 maart bespeelt het virtuoze gitaarduo Elias/Cordas om 20.15 uur in de grote zaal van het Kulturhus te Ruurlo twee unieke gitaren uit de tijd van Napoleon. Voor de pauze brengt het duo zangerige vroeg 19e eeuwse werken van o.a. Antoine de Lhoyer. Na de pauze trakteren de musici het publiek op enkele temperamentvolle Spaanse klassiekers van Isaac Albéniz en Enrique Granados.

Het is een bijzondere kans om deze twee prachtige unieke gitaren te kunnen bewonderen en te genieten van de mooie klanken, die Elias en Cordas zullen laten horen. Het concert wordt georganiseerd door de KunstKringRuurlo. Zie ook www.kunstkringruurlo.nl . Voor meer info en de toegangskaarten bellen met Mevrouw Bodegom T 0573-452268

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven