Achterhoekers fietsen voor de strijd tegen kanker

EIBERGEN/ACHTERHOEK –  Zes leden van het Team Noord Oost Achterhoek gaan hun best doen zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez te befietsen voor het KWF Kankerbestrijding. Het project heet Alpe d’HuZes en is een actie waarbij fietsers – alleen of in een team – geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker.

Op één dag wordt minstens zes maal de legendarische Alpe d’Huez beklommen. Het Achterhoekse team gaat veel te trainen om straks de top van de beroemde Alpe te bereiken. Op 22 maart is er een spinningmarathon die georganiseerd wordt bij the Chariot in Eibergen. Wie via het team de kankerbestrijding wil steunen kan geld storten op bankrekeningnummer:  37.31.46.116 t.n.v. stichting Alpe d’Huzes te Everdingen onder vermelding van “Team Noord Oost Achterhoek”.

De vermelding van het team is erg belangrijk, omdat alleen deelgenomen mag worden als er een sponsorbedrag  van minimaal 10.000 euro is opgehaald.  Zie ook www.opgevenisgeenoptie.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven