Lentekriebels zichtbaar in Berkelland

Medewerkers van boomkwekerij Wansing zijn druk met het rooien van bomenBERKELLAND – Overal in Berkelland zijn de eerste tekenen van de lente te zien. Narcissen brullen de grond uit, kwekers zijn druk met het plantgoed, en bloemenwinkels doen weer goede zaken door het mooie weer. Ook de Berkellanders waren vandaag massaal buiten om te genieten van de zonnestralen.

Op het perceel van boomkwekerij Wansing aan de Borculoseweg waren medewerkers druk met het rooien van bomen. Kwekerij Heutinck in Borculo had het ook lekker druk. De vaste planten werden klaargezet voor transport naar klanten.

Berkellanders trokken ook hun stoute schoenen aan. Een visser bij de vijver aan de Mors in Eibergen probeerde zijn eerste vissen te vangen.

[nggallery id=193]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven