Berkellandse blaaskapellen aan top

Op de foto De Slingelandkapel uit Beltrum, ze gingen met de eerste prijs naar huisBORCULO – Het Blaaskapellen Concours dat zondag voor de eerste keer plaatsvond in het muziekgebouw ‘Volharding’ was zeer succesvol. De Slingelandkapel en het Berkelkapel behaalde beide de eerste prijs. Ruim 400 toeschouwers hebben genoten van de verschillende kapellen. Het concours werd gehouden onder reglementering van de KNFM.

De organisatie is erg tevreden met de opkomst. Daarom heeft de Stichting Blaasmuziek Beltrum Borculo besloten dit evenement op zondag 14 maart 2010 weer op te zetten. 

De volgende kapellen deden mee:
Die Original Fenntaler Musikanten (Veenendaal), Hilgeländer Musikanten (Meddo), Original Veluwe Musikanten (Lunteren), De Berkelkapel (Haarlo) , Die Torfgräber Kapelle (Kaatsheuvel), De Leemkuulers (Bemmel), De Slingelandkapel (Beltrum).

Link: Uitslag concours

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven