Café Grenszicht weer geopend

Uitbater Raymond Holtkamp (rechts op de foto) samen met drie personeelsledenHOLTERHOEK – De deuren van café Grenszicht aan de Vredenseweg zijn weer geopend. Het café en het restaurant werden op 10 december 2008 getroffen door brand. Er was veel schade, maanden werd er hard gewerkt om het interieur op te knappen. Eigenaar Raymond Holtkamp heeft zondagmorgen zijn café weer opengesteld voor klanten.

“Het mobiele café is donderdag opgehaald. Het is wel grappig hoe klanten reageren, iedere zondag fietsen en rijden hier mensen langs om te kijken of we weer open zijn. Vanmorgen toen ik de deuren open deed kwamen er meteen mensen binnen om te kijken”, vertelt uitbater Holtkamp.

De oorzaak van de brand is na een onderzoek ook bekend gemaakt, een lamp boven de biljarttafel heeft kortsluiting veroorzaakt. Hierdoor is de brand ontstaan.

Link: Website Café Granszicht

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven