Historisch Informatie Punt wordt uitgebreid

EIBERGEN – Het Historisch Informatie Punt in Bibliotheek Eibergen wordt uitgebreid met informatie rondom de bewoningsgeschiedenis van het dorp Eibergen, Hupsel, Holterhoek, Beltrum en een gedeelte van Mallum.

Ter gelegenheid van deze uitbreiding is er op zaterdag 28 maart een open dag van 10.00 tot 16.00 uur. Iedereen die zich wil verdiepen in de geschiedenis van zijn woonhuis is van harte welkom in de bibliotheek van Eibergen. Tevens kan men dan een fotopresentatie van oude huizen in Eibergen bekijken. Deze Powerpointpresentatie zal nog tot mei te zien zijn.

In de week volgend op de open dag zijn er extra spreekuren van het Historisch Informatie Punt op: 

Maandag 30 maart van 13.30 tot 20.00 uur
Woensdag 1 april van 13.30-17.30 uur
Zaterdag 4 april van 10.00-12.30 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven