Inbrekers slaan toe in Berkelland

Op diverse plekken in Berkelland is er ingebrokenBERKELLAND – Op drie plekken in Berkelland hebben dieven afgelopen dagen toegeslagen. Tussen zaterdagmorgen en maandagmorgen is er ingebroken in een bouwkeet aan de Mors in Eibergen. Er is gereedschap weggenomen.

Een restaurant aan de Oudestraat in Neede is in de nacht van zondag op maandag het doelwit geworden van inbrekers. Er is onder andere geld buit gemaakt. De dieven zijn via een deur binnengekomen.

Maandagavond is er ingebroken in een woning aan de Brouwershoekweg in Ruurlo. Er zijn sieraden gestolen. Men is binnengekomen door een deur te forceren. De bewoners waren enkele uren weg en ontdekten de inbraak bij thuiskomst.

De politie stelt een onderzoek in naar de inbraken

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven