Judoka’s ’t Höfke sterk op toernooi

De Needse judoka's gingen met acht ereplaatsen naar huisDALFSEN – Zaterdag werd in het Overijsselse Dalfsen voor de 19e keer in de Trefkoele het Dutch Open Judotoernooi gehouden. Aan dit toernooi waaraan door vijftien nationaliteiten met in totaal 450 judoka’s werd deelgenomen. Het gehele toernooi werd afgewerkt op 8 judomatten Voor dit toernooi hadden zich ook 12 judoka’s van jv ’t Höfke Neede/Diepenheim opgegeven en zeker niet zonder resultaat.

Maar liefst 8 judoka’s wisten zich een plaats op het ereschavot te veroveren, waarvan drie maal een derde plaats, drie maal een 2e plaats en tweemaal een 1e plaats.

Uitslagen:
In de categorie jongens geb. jaar ’97 t/m 42 kg behaalde Ivo Agelink de 1e plaats, evenals Stijn Middelhuis geb.jaar ’97 t/m 55 kg. In de poule jongens geb. jaar ’00 t/m 38 kg behaalde Niels Roeseler de 2e plaats, ook een 2e plaats was er voor Dyllan GeraedsThesingh in de categorie jongens geb. jaar ’98 t/m 34 kg, bij de senioren in de categorie tot 90 kg plaatste Robert Hengeveld zich als tweede.

In de categorie jeugd meisjes  geb jaar ’02 t/m 32 kg behaalde Kim Roeseler een mooie derde plaats,
Bij de jongens in de poule geb. jaar ’98 t/m 55 kg behaalde Maik Eikelkamp de derde plaats evenals Jeffrey Rouwenhorst uitkomend in de poule junioren categorie geb. jaar ’92/93 t/m 73 kg.

Helaas voor de volgende judoka’s ondanks prima inspanningen bleven deze steken op de vierde plaats. Bij de jeugd jongens geb. jaar ’00 t/m 30 kg Sam van Dijk,  jongens categorie  geb. jaar ’96 t/m 50 kg, junioren geb. jaar ’92/93 t/m 73 kg.

Bij de meisjes junioren geb. jaar ’96 t/m 48 kg behaalde Kim Overbeek als enige deelneemster van jv ’t Höfke Diepenheim de vierde plaats.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven