Kledingbeurs in Ruurlo goed bezocht

RUURLO – Speel-o-theek De Dobbelsteen is tevreden over de opbrengst van de voorjaarskledingbeurs die zij het afgelopen weekeinde organiseerde.

Agnes ter Haar bericht: “Voor het eerst kon men – naast de zaterdagochtend – nu ook op vrijdagavond al terecht om goedkope, kwalitatief goede kinderkleding te kopen. Om half 7 wachtten de eerste klanten al om de eerste koopjes te kunnen bemachtigen. Zaterdagochtend was het daardoor minder druk dan voorgaande jaren en kon men rustig kijken tussen alle mooie voorjaars- en zomerkleding.

Vanwege de landelijke MADD (Make A Difference Day), heeft de speel-o-theek de aandacht gevestigd op onze vrijwilligers. Door hun hulp kan met de opbrengst van kledingbeurs weer speelgoed aangeschaft worden.  Onze collega’s van de speel-o-theek uit Borculo kwamen ook een kijkje in “onze winkel” nemen.

Mocht u nog op zoek zijn naar meer kleding: in Borculo organiseren zij op 4 april een kledingbeurs. Een tip: heeft u winterkleding dat uw kind te klein wordt? Bewaar het dan voor onze najaarskledingbeurs, zodat u anderen daarmee blij kunt maken.”

(bron: www.ruurlovandaag.nl)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven