Lekker snoepen op hobbybeurs in Ruurlo

Gerjan Harbers uit Zutphen laat trots zijn eigengemaakte marsenpeinen producten zienRUURLO – De eerste hobbybeurs bij café-restaurant Mentink was een groot succes. Honderden mensen kwamen een kijkje nemen. Ruim 35 hobbyisten lieten hun eigengemaakte producten zien.

Voor de kraam van Gerjan Harbers uit Zutphen stond een grote rij. “Ik heb vroeger bij een bakker gewerkt. Nu ben ik leerkracht. Het bakkersvak heb ik nooit verleerd. Daarom maak ik in mijn vrije tijd lekkere dingen van marsepein”.

Ook andere producten waren te zien op de beurs, kaarsen, Grolse wanten, kaarten en sierraden.

De volgende hobbybeurzen in Berkelland zijn op:

-5 april 2009 – Café-Restaurant De Luifel (Ruurlo)
-18 oktober 2009 – HCR Prinsen (Haarlo)
-22 november 2009 – Café-Restaurant Mentink (Ruurlo)

[nggallery id=167]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven