Nog kaarten voor Doofpot- Kettelavond

De DJ’s Dinant, Wijnand, Aalt en DickEIBERGEN – Aanstaande zaterdag vindt alweer de derde reünieavond van de Doofpot en de Kettel plaats. De populaire Eibergse disco uit de jaren zeventig en tachtig, zal als vanouds haar deuren openen in café de Krekel aan de Grotestraat in Eibergen. De kaartverkoop voor deze avond verloopt erg goed en het beloofd dan ook weer een gezellige avond te worden.

Vanaf 20.00 uur ’s avonds openen de deuren van de Krekel en zullen de DJ’s van toen: Aalt, Dinant, Wijnand en Dick hun originele vinylsingles weer op de draaitafel leggen. Onder het toeziend oog van glazenwasser Jan Nijhof zal de sfeer van de Doofpot en de Kettel van weleer terugkeren in Eibergen.

“De kaartverkoop loopt erg goed”, aldus Dinant Besselink namens de organisatie. “Er zijn veel mensen die met hun oude vriendenclub van toen komen en daarom wel tien of vijftien kaarten tegelijk kopen. Een groot aantal mensen hebben de eerste reünieavonden in maart 2007 en maart 2008 gemist en die willen het dit jaar absoluut niet missen.
Volgens de uitbaters van café de Krekel, Christine en Peter Verhaar, loopt de voorverkoop uitstekend. Zij raden daarom mensen die willen komen aan hun kaarten snel te kopen want er is absoluut een grens aan het aantal mensen dat naar binnen kan; met andere woorden: vol=vol.

Het laatste nieuws omtrent de Doofpot reünieavond is te volgen via www.dedoofpot.net. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij café de Krekel, Grotestraat 37, Eibergen. Deze kosten € 5,- en zijn inclusief twee munten. Op de avond zelf zijn kaarten verkrijgbaar bij de entree en zijn de kosten € 5,- (exclusief munten).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven