NPV zet jubilarissen in het zonnetje

NEEDE – De Needse Pluimvee en Konijnenfokvereniging heeft dinsdagavond in de algemene jaarvergadering twee jubilarissen gehuldigd. De heren H. van Dijke en D.J. Teunissen kregen van de voorzitter G. Krooshof wegens hun 40-jarig lidmaatschap een bijbehorende speld overhandigd.

H. van Dijke was tevens 40 jaar lid van de Nederlandse Konijnenfokkers Bond en kreeg daarvoor de gouden speld van de NKB. D.J. Teunissen was 40 jaar lid van de Nederlandse Hoender en Dwerghoender Bond en de NHDB verraste hem met een gouden speld en een bijbehorende oorkonde.

Op de druk bezochte vergadering werden de clubwisselbekers uitgereikt aan de winnaars van de ‘Spilbroekshow’. Voor de hoenders  D.G. Rohaan, de dwerghoenders G.W. ter Hogt, de konijnen G. Krooshof, de sierduiven J.W. Krooshof, de watervogels D. Kolkman, de lachduiven J.J.H.W. Hageman en de collectie A.G. Lansink.

D. Oonk kreeg de clubwisselbeker hoenders definitief uitgereikt, omdat deze vijf keer in totaal was gewonnen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven