Odival introduceert Acro-gym

EIBERGEN – De Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie heeft speciaal voor de snelgroeiende Acro-gym-tak een lessenpakket vervaardigd. Het pakket zal helpen met het leggen van een goede basis voor de Acro-gym. Gymnastiekvereniging Odival uit Eibergen kocht als een van de eersten een groot aantal Acro-maatje-pakketten waarmee snel aan de slag is gegaan.

Trainster Soraya Mulder legde uit dat er met diverse diploma’s wordt gewerkt. De kinderen krijgen ook Acro-poppetjes mee naar huis om mee te kunnen spelen. Het pakket heeft een mascotte in de vorm van de aap, het zogeheten Acro-maatje.

Na enkele voorbereidende oefeningen werden bij Odival meteen de eerste “proeven van bekwaamheid” afgelegd en konden gymnasten (zie de foto) de eerste stickers plakken op de verschillende diploma’s.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven