Open huis bij wereldkampioen

Touwtrekvereniging Eibergen houdt op 19 maart een open huisEIBERGEN – Aan de vooravond van het nieuwe touwtrekseizoen houdt de Touwtrekkervereniging Eibergen een open huis. Op donderdag 19 maart kan iedereen een kijkje nemen bij de wereldkampioen.

Vooral de laatste jaren excelleert de vereniging op grote internationale toernooien. Tijdens de inloopavond kunnen belangstellenden een kijkje nemen bij de trainingen van de jeugd, de dames en de heren. Ondertijd kan er in de kantine gekeken worden naar beelden van de laatste kampioenschappen. De touwtrekkersvereniging hoopt hiermee de belangstellenden van de touwtreksport meer informatie omtrent de vereniging en de sport in het algemeen te kunnen geven. Tevens is het de mogelijkheid om eens een training mee te maken. Diegene die sportkleding meeneemt kan deelnemen aan een van de trainingen. Voor touwtrekschoenen zorgt de vereniging. Op deze manier wordt het instappen van aspirant-leden vergemakkelijkt. TTV Eibergen hoopt hiermee weer actieve touwtrekkers bij te kunnen schrijven.

In april gaat de competitie in gewest oost weer van start. Eibergen is in diverse klassen titelverdediger en zoekt dan ook versterking om het niveau op peil te houden. Op 17 mei organiseert de vereniging zelf een competitieronde. Hieraan zullen alle teams uit het gewest oost deelnemen. Verder is er al een selectiegroep aan het trainen voor de World Games die dit jaar in Taiwan plaatsvinden. Het Europese Kampioenschap is dit jaar in Nederland. In Assen vindt dit evenement in september plaats. Voorts is de vereniging van plan om in 2011 een groot internationaal toernooi in Eibergen te organiseren. Dit ter ere van het 40 jarig bestaan.

Dit alles is de reden voor het open huis. Wie de uitdaging aan wil gaan om zelf wereldkampioen te worden is dus van harte welkom. De touwtrekkervereniging opent op donderdag 17 maart om 19.00 de deuren. Dus kom kijken en deelnemen bij onze wereldkampioenen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven