‘Paniek bij huizenbezitters onnodig’

Gerard Wesselink van Gerard Wesselink Makelaardij en Karin Rietbergen, Woonconsulente van Huysraet RUURLO – Volgens de Vereniging Eigen Huis is het kopen van een huis nog steeds een goede investering en is paniek bij de huizenbezitter onnodig. Gerard Wesselink Makelaardij uit Ruurlo sluit zich hier volledig bij aan en doet er nog een schepje bovenop.

“Er is geen instortende huizenmarkt zoals in de jaren tachtig. Kopers van een woning hebben alleen wat meer vertrouwen en zekerheid nodig. Om dit te bewerkstelligen zijn we daarom een samenwerking aangegaan met Huysraet Nederland”, vertelt een enthousiaste Gerard Wesselink. Huysraet is een onafhankelijke en service verlenende organisatie in de makelaardij die de belangen behartigt van mensen die een andere woning willen kopen. Huysraet begeleidt, door de inzet van Woonconsulentes, de koper van een andere woning in het gehele traject vanaf de zoektocht tot en met aankoop van de andere woning en zet in dit proces de wensen van de klant centraal. Huysraet neemt daarbij de klant alle zorgen uit handen. De klant profiteert hierbij van gemak, service, objectiviteit, deskundigheid en de nodige zekerheid.

De woonconsulente wordt hierin bijgestaan door een team van specialisten waar Huysraet regionaal mee samenwerkt zoals o.a. bouwkundigen, financieel adviseurs, interieuradviseurs, verhuizers en Gerard Wesselink Makelaardij. “Onze ervaring en deskundigheid wordt door de Woonconsulente ingeschakeld voor o.a. de directe aankoop, onderhandeling voor de beste prijs, de bouwtechnische- en juridische aspecten en eventueel de verkoop van de huidige woning”, aldus Gerard Wesselink.

De Woonconsulente van Huysraet inventariseert uitgebreid de wensen van de nieuwe woon- en leefomgeving van de klant. Zij kent de lokale woningmarkt op haar duimpje. Op basis hiervan wordt er naar een passende woning gezocht in de gewenste omgeving. In samenwerking met Gerard Wesselink Makelaardij zorgt zij ervoor dat de klant een veilige en gunstige hypotheek kan afsluiten met de nodige verzekeringen. Zij kan zelfs, indien gewenst, helpen bij de inrichting van het nieuwe huis, de klant begeleiden bij een eventuele verbouwing of zelfs de verkoop van de huidige woning organiseren.
 
De diensten van Huysraet kost de klant in principe niets. Sterker nog, ze leveren zelfs geld op en nemen bovendien de klant alle zorgen uit handen.

Belangstelling? Voor meer informatie of vrijblijvend bezoek van de Woonconsulente kunt u contact opnemen met Gerard Wesselink Makelaardij ( www. gerardwesselink.nl) te Ruurlo en vragen naar Gerard Wesselink of Wilma van der Noordt-Eggink.  Bel 0573- 454027 of ga naar www.huysraet.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven