Piet Paulusma bezoekt klimaatstraat

Weerman Piet Paulusma heeft dinsdagavond een bezoek gebracht aan de klimaatstraat in BorculoBORCULO – De beroemde TV-weerman Piet Paulusma heeft dinsdagavond een bezoek gebracht aan de klimaatstraat in Borculo. Dat gebeurde bij de familie Esselink aan de Beltrumseweg. De weerman bezoekt iedere week straten in Nederland die meedoen aan het Nationale Klimaatstraatfeest.

De klimaatstraat in Borculo is uniek, het is de enigste agrarische straat die zich aangemeld heeft voor deze actie. Daarom bracht Paulusma een bezoek. Bewoners van de Beltrumseweg hebben een ‘blikvanger’ geplaatst en ruimen regelmatig het zwerfaval op langs de weg. Ook worden op diverse manieren energie bespaart.

De Borculose klimaatstraat staat hoog op de landelijke lijst. Ze zijn te vinden op nummer 11 van de ruim 2700 straten die meedoen. De winnaar krijgt een groot optreden van Nick en Simon cadeau.

Link: Weerpraatje Piet Paulusma

[nggallery id=151]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven