Succesvolle turnproeven bij Odival

EIBERGEN – Tijdens de jaarlijkse turnproeven van de Eibergse Gymnastiekvereniging Odival hebben Jort Kruidenier en Lianne Wolters het hoogste aantal punten behaald. Jort verzamelde in totaal 44 punten en Lianne had een totaalscore van 52 punten. Een grootse prestatie, zegt de organiserende vereniging. 

De jaarlijkse turnproeven vonden plaats in de Pickerhal. Er was weer een groot aantal jonge gymnasten van de partij. Omdat het hier om jeugd gaat die (nog) niet aan wedstrijden meedoet, is het altijd een superspannend evenement. Voor het eerst werden ook de onderdelen acrogym en trampolinespringen beoordeeld.

Voor de toeschouwers was het een leuke gelegenheid kennis te maken met deze nieuwe takken van sport van Odival.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven