UVV zoekt nieuwe bezoekers voor soosmiddag

EIBERGEN – De afdeling Eibergen van de UVV heeft plaats voor nieuwe bezoekers van de wekelijkse sociëteit. Iedere dinsdagmiddag wordt voor senioren een gezellige middag gehouden.

Onder het genot van een kop koffie of een drankje kunnen de aanwezigen met elkaar kletsen en deelnemen aan spelletjes, zoals sjoelen, kaarten en gezelschapsspelen. De UVV vindt het vooral belangrijk, dat mensen in contact komen met leeftijdsgenoten. Soms zijn er speciale middagen, zoals een paasmiddag, sinterklaasmiddag of kerstmiddag. Daarbij wordt regelmatig bingo gespeeld.

Door het openvallen van een aantal plaatsen kunnen senioren zich nu weer aanmelden. Wie slecht ter been is, kan van huis worden opgehaald en later weer worden teruggebracht. De sociëteit heeft plaats in het wijkgebouw Het Westennest aan de Acaciastraat.

Voor belangstelling kan contact worden opgenomen met secretaris Betty Smits,  tel. 0545-472924 of met Cisca Arts, tel. 0545-472753.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven