Stichting Huize de Kamp 250 euro rijker

Bestuursleden Ben Wilbrink en Gerrit ten Hoopen ontvangen een cheque van 250 euroNEEDE – Ter gelegenheid van de verkoop van de 500ste Huize De Kamp Kruidkoek heeft bakker Stroet dinsdagmorgen een cheque van 250 euro overhandigd aan het bestuur van de Stichting Huize de Kamp.

In het kader van de actie tot behoud van Huize de Kamp die sinds eind februari in Neede wordt gehouden heeft bakker Stroet op 2 maart de Huize de Kamp Kruidkoek gelanceerd.

Van iedere verkochte kruidkoek gaat 50 eurocent naar de Stichting Huize de Kamp. Deze Stichting hoopt nog steeds dat het college en de gemeenteraad serieus in zullen gaan op het door de Stichting samen met Geldersche Kasteelen afgegeven bod op Huize de Kamp.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven