Berkelzompen gaan weer te water

Aanstaande zondag gaan de mini-berkelzompen in Borculo weer te waterBORCULO – De mini-Berkelzompen van de Stichting voor Cultuur, Sport en Spel zijn in de winterperiode geheel schoongemaakt, geschilderd en aangepast voor het nieuwe seizoen. Vanaf 26 april liggen de roeiboten klaar voor gebruik en kan er weer geroeid worden over een deel van de binnen-Berkel in Borculo.

In het kader van het project “Beleef de Berkel” hoopt de stichting, dat na verloop van tijd een groter traject kan worden afgelegd, wanneer er diverse bruggen zullen worden verhoogd. Op dit moment zijn er 4 mini-Berkelzompen in de vaart. Dit zijn de 4 roeiboten, de ‘Borculo’, ‘Eibergen’, ‘Stadtlohn’ en ‘Coesfeld’.

De boten liggen aan de aanlegsteiger bij Café De Gracht. Ze kunnen worden gehuurd voor € 7,50 per uur. Ook kan weer een worden deelgenomen aan een grachten picknickarrangement, waarbij een boot 2 uur wordt gehuurd.

Reserveren is gewenst, in verband met het bestellen van de picknicktassen. Voor boekingen en vragen kunt u bellen naar 0545-275563.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven