Brandweer rukt uit naar voertuigbranden

RIETMOLEN/RUURLO – Brandweer Neede en Ruurlo moesten maandag uitrukken naar twee voertuigbranden. Rond 14.00 uur vatte een tractor op de Borculoseweg (N315) in Rietmolen vlam. Een boer die het landbouwvoertuig bestuurde belde de brandweer. Toen de brandwachten ter plaatse waren was het vuur al vanzelf gedoofd. Ze hebben alleen het voertuig van de drukke weg gehaald.

In Ruurlo werd de brandweer omstreeks 18.30 uur gealarmeerd voor een shovel die in brand stond. Een 17-jarige bestuurder reed over de Tolhutterweg en zag vlammen uit het voertuig komen. Samen met zijn vader hebben ze geprobeerd de brand te blussen maar dat lukte niet. De brandweer moest er aan te pas komen om het vuur te doven.

De oorzaak van de beide branden is niet bekend. Mogelijk komt het door kortsluiting of oververhitting.

[nggallery id=229]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven