Crossen en feesten in Holterhoek

HOLTERHOEK – Zaterdag is er een brommercross en tentfeest in Holterhoek, nabij het militaire kamp Holterhoek. De organisatie van deze dag is in handen van de brommercross commissie van Jong Gelre Eibergen.

Circa 80 teams hebben zich ingeschreven voor de cross en zullen allemaal zoveel mogelijk rondes proberen te maken, om aan het einde van de dag tot een winnaar te komen. De deelnemende crossers zijn opgedeeld in 3 klasses, de standaard-, automaten- en superklasse. Dit jaar verloopt het evenement anders dan andere jaren. Het is nu een 6 uurs cross, welke in manches van 3 uur wordt gereden met tussendoor een uur pauze. Om 10.00 uur barst het spektakel los. Rond 17.15 uur worden aan de winnaars de prijzen uitgereikt.

Vanaf 20.30 uur is de tent geopend. Er zal dan een spetterend optreden verzorgd worden door de Haverkampband Hun motto is niet voor niets: He-j niks te doen of niks as gezeik thuus? Kom dan ow tied bi-j ons verknooien!

Voor zowel overdag als ’s avonds geldt dat de entree vrij is. Voor meer info zoals het programma van de cross, zie: www.jonggelre-eibergen.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven